براي مشاهده افتخار افريني دانش آموزان در مسابقات فرهنگي هنري به بخش اخبار مجموعه مراجعه نماييد.

جهت مشاهده جديدترين اخبار و گزارشها به قسمت اخبار مجموعه مراجعه نماييد

جشنواره سنتهاي نوروزي

كسب رتبه سوم دررشته بسكتبال منطقه را به دانش آموزان واولياء

دبيرستان نداي آزادي تبريك مي گوييم.

بهاريه ها

افتخار آفريني دانش آموزان نداي آزادي در مسابقات فرهنگي منطقه 7 آموزش و پرورش

بازارچه خيريه

ششمين همايش بزگ امام شناسي با محوريت سيره و روش زندگي امام موسي كاظم (ع) در دبيرستان نداي آزادي شنبه 19 بهمن مصادف با سالروز ميلاد امام حسن عسكري(ع) و دهه مبارك فجر

خانم كيانا فيروزان ،كسب رتبه اول شهرتهران ورتبه دوم استان درالمپياد علمي فيزيك بسيج برشما مبارك باد

درخشش دانش آموزان نداي آزادي درالمپيادهاي علمي بسيج بركاركنان ،معلمان،دانش آموزان

واولياء دبيرستان نداي آزادي مبارك باد

ارش اولين مجمع عمومي انجمن اولياء ومربيان

برنامه هفتگي دبيرستان نداي آزادي

اين دبيرستان در سال  1352تاسيس گرديد و در طي اين سالها تغييرات زيادي را  به خود ديده است . دبيرستان نداي آزادي به دليل قابليت هاي فراوان ، جزء مدارس نمونه مردمي بوده و در سال 1382 به عنوان يكي از سه مدرسه طرح مدارس هوشمند شناخته شد و با توجه به بهره مندي خود از دانش آموزان با استعداد و همچنين كادر اجرائي و آموزشي  بسيار سخت كوش و پرتلاش ، همچنان كيفييت آموزشي و علمي خود را حفظ كرده است.

بالا بودن ميزان موفقيت دانش آموزان پايه سوم در امتحانات نهايي و ميانگين بسيار  خوب آنان در معدل كتبي در سال هاي پياپي نشان دهنده تلاش و پشتكار آنان و برخورداري از روحيه و انگيزه بالاي تحصيلي است. (ادامه مطلب در بخش امكانات)

www.mohsen-blogfa.blogfa.com

فضاي اين دل ديوانه گرفته بوي گل نرگس

دلم نشسته چو پروانه در آرزوي گل نرگس